Luați-vă prietenii și familia și hai la vot duminică! Alegeți Alianța Dreapta Unită USR PMP la Primărie, Consiliul Județean și Europarlamentare!

Dragii mei tineri zălăuani, duminică sunt alegeri pentru primar, președinte de Consiliu Județean și europarlamentari. Poate credeți că nu e un eveniment important, dar în votul tău stă schimbarea.

Iar voi vreți Schimbare, mi-ați spus-o de atâtea ori și la școală și pe stradă.

Nu vă place că familia și prietenii au plecat în alt oraș sau în altă țară, nu vă place pentru că nu aveți niciun festival sau eveniment cultural la voi acasă, nu vă place că străzile sunt pline de gropi si trotuarele de mașini, copiii mici nu au unde să se joace, părinții sunt nemulțumiți de joburile pe care le au. Nu vă place Zalăul de azi. Nici nouă nu ne place.

Acum, toți împreună, eu, voi, prietenii voștri, prietenii mei, familiile noastre putem aduce SCHIMBAREA în Zalău. Pentru că o echipă de oameni tineri, cu viziune, cu dăruire și profesionalism – Alianța Dreapta Unită USR PMP – vrea și poate să modernizeze orașul care pentru noi toți e Acasă.

Și în noul Zalău se vor întoarce cei plecați, vor fi festivaluri cu artiștii voștri preferați, vor fi spații verzi, străzi fără gropi și parcări pentru mașini, companii mari, multinaționale despre care ai citit, care vor oferi joburi moderne de care părinții voștri vor fi multumiți.

Sună ca o poveste, dar nu e un scenariu de basm, e o realitate care ne așteaptă după colț, e foarte aproape. E nevoie de implicarea voastră. E nevoie de votul vostru, de puterea voastră ca această schimbare să fie reală și să ne bucurăm cu toții de ea.

Luați-vă prietenii și familia și hai la vot duminică! Alegeți Alianța Dreapta Unită USR PMP la Primărie, Consiliul Județean și Europarlamentare!

Noi #PutemMaiMultFacemMaiBine dar avem nevoie de încrederea ta pentru a schimba răul cu binele în Zalău!

Material comandat de Partidul Uniunea Salvați România Filiala Sălaj (parte a alianței electorale „Alianța Dreapta Unită USR-PMP”) și realizat de operatorul economic SC Personal Adviser Communication SRL. Cod unic de identificare: 21240009

3 Thoughts to “Luați-vă prietenii și familia și hai la vot duminică! Alegeți Alianța Dreapta Unită USR PMP la Primărie, Consiliul Județean și Europarlamentare!”

  1. […] străzile sunt pline de gropi si trotuarele de mașini, copiii mici… Articolul Luați-vă prietenii și familia și hai la vot duminică! Alegeți Alianța Dreapta Unită USR PMP … apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. Doru

    Daca n-ar fi Cosmin Ardelean mai ca as alege, dar cu asemenea caractere nu va dam nicio sansa!!

  3. Ioana

    Nici vb! Mu meritați nici pe afișe sa fiți, dar sa va alegem ptr a ne conduce! Va urez din tot suflet ul sa aveți soarta PNTCD-ului!!! Mult “succes”!!!👎

Leave a Comment